top of page

Welkom bij hét congres voor Vrouwelijke leiders
in Zorg en Welzijn

PHOTO-2022-02-10-14-06-03 (002).jpg

Hart voor (toekomstige) leiders uit Zorg en Welzijn

Team VLidZ brengt leiders uit Zorg en Welzijn samen, met als kers op de taart het jaarlijkse congres speciaal voor deze doelgroep.

Leiderschap is dé sleutel voor de toekomst voor zorg en welzijn. Wij geloven dat we de toekomst die ons te wachten staat in Zorg en Welzijn alleen aankunnen mét goede leiders. Leiders die zorgen voor een fijne werkplek, steun bieden, écht luisteren, lef hebben en de moed hebben om vragen te stellen én soms hele nieuwe keuzes te maken.

Dit doen wij door: (Vrouwelijke) leiders als collectief, door generaties heen mét elkaar te laten groeien. Middels het delen van kennis (met expert), inspiratie (door leiders), reflectie (met elkaar) en ontmoetingen (voor verbinding) op  thema's die nu én voor de toekomst relevant zijn. 

Ontmoet ons team

Volg ons ook op:

Linkedin groep

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

Het ontstaan
van Vrouwelijke Leiders in
de Zorg

joke storm1.jpg
Ariane de Groot.jpg

Het jaarlijks congres is ontstaan vanuit een idee van Joke Storm. Met haar levensmotto: ‘Als het niet aan de orde komt, komt het niet in orde’ besloot zij vrouwelijke bestuurders een moment van verbinding te bieden om geïnspireerd te worden en nieuwe energie op te doen.

 

Toen Joke in contact kwam met Ariane de Groot besloten ze dat Ariane het initiatief vanaf 2011 verder zou ontwikkelen en professionaliseren. Ariane is founder van de Young Girls Community. Dit is een groeiende groep energieke en enthousiaste zakenvrouwen die elkaar versterken. Samen vormen zij de vrouwelijke en vernieuwende variant van het Old Boys Network.​

Vanaf 2020 wordt het congres georganiseerd door team VLidZ dat wordt ondersteund vanuit de Hostmanship Group Nederland en de GreenLeaf Academy for Servant Leadership. 

Powered by

Hostmanship logo mindset def blauw.png

Contact

Vrouwelijke Leiders in de Zorg

info@hostmanship.nl

0638787177

Crailoseweg 22
1272 EV Huizen

bottom of page