top of page
De Impactvolle Leider
De Impactvolle Leider

do 10 okt

|

De locatie wordt later bepaald

De Impactvolle Leider

VLIDZ congres 2024 - Dit congres biedt een unieke gelegenheid om diepgaande gesprekken te voeren over het behouden van een heldere visie, het absorberen van waardevolle lessen van anderen, en het handhaven van een koers die gericht is op het bieden van kwalitatieve zorg.

Tijd en locatie

10 okt 2024 09:30 – 17:30

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Welkom bij de 12e editie van VLIDZ met dit jaar als thema; 'De impactvolle Leider'

Een dag waar visionaire leiders uit de gezondheidszorgsector samenkomen om te verkennen hoe ze vasthouden aan hun eigen visie en drijfveren, terwijl ze leren van anderen en onvermoeibaar koers blijven varen te midden van de uitdagingen binnen de zorg.

In een snel veranderend zorglandschap is het essentieel voor leiders in de gezondheidssector om zich te verbinden aan hun missie en tegelijkertijd open te staan voor de ontwikkelingen die er zijn zowel in de maatschappij, bij de patiënten/cliënten/collega's en bij onszelf als leiders.

Dit congres biedt een unieke gelegenheid om diepgaande gesprekken te voeren over het behouden van een heldere visie, het absorberen van waardevolle lessen van anderen, en het handhaven van een koers die gericht is op het bieden van kwalitatieve zorg. Van het delen van persoonlijke ervaringen tot het verkennen van innovatieve benaderingen, laten we samen ontdekken hoe we impactvolle leiders in de zorg kunnen zijn, die niet alleen leren van onze eigen trajecten maar ook van de collectieve wijsheid van de sector.

Bereid je voor op een inspirerende en gezamenlijke reis, waarin we streven naar leiderschap dat een blijvende positieve invloed heeft op de gezondheidszorg.

Tickets

 • Early Bird Ticket

  Dit is een ticket dat specifiek is bedoeld voor voorverkoop.

  Van € 359,00 tot € 645,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 359,00
   Btw: +€ 75,39 BTW
  • € 645,00
   Btw: +€ 135,45 BTW

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page